NAVİGASYON
NAVİGASYON

Yılın E-Dönüşüm Markası Edm Bilişim Seçildi!

2019 Türkiye Marka Ödülleri, bir çok önemli ve ünlü isimlerin bir araya geldiği törende sahiplerini buldu, EDM Bilişim'e "Yılın E-Dönüşüm Markası" ödülü takdim edildi.

Hilton Bomonti Convention Center’de düzenlenen törende, Ünlü POP yıldızı Demet Akalın, Ünlü Keman Virtiözü Canan Anderson, Değerli Sunucular Burcu Esmersoy ve Timur Acar başta olmak üzere bir çok sanatçı sahne aldı. CNN, NTV, Bloomberg, Star TV, Beyaz TV, Hürriyet, Akşam gibi bir çok basın kuruluşunun da yayınına aldığı ödül töreninde, EDM, Damat Giyim, Arzum Ev Aletleri gibi alanında öncü kurumsal markalar yanı sıra, ülkemizin en çok izlenen dizilerinden Diriliş dizisi ekibi, Ünlü Pop Sanatçısı Derya Uluğ, Duayen Gazeteci Güner Civaoğlu ve iş, sanat ve basın camiasından daha birçok isimler ödül aldı.

 

 

Yılın E-Dönüşüm Markası ödülünü takdim alan EDM İcra Kurulu Başkanı Özcan Ermiş, E-Dönüşüm hizmetlerini, Türkiye yanı sıra Azerbaycan, Romanya, İtalya’da da binlerce büyük kuruma sunduklarını; İspanya, Portekiz, Yunanistan, Fransa, Kırgızistan ve Kazakistan’da da 2019 yılı içinde bu devletlerden gerekli lisansları alıp faaliyete geçeceklerinin altını çizdi. Ermiş, Strong Medya Ailesine, Değerlendirme Komitesine ve tüm konuklara teşekkürlerini sundu.